10. listopadu 2023 08:42

Nástupce Bratrstva neohrožených vyráží dech trailerem plným vzdušných soubojů

Oficiální trailer seriálu Vládcové nebes

Největší vojenský konflikt v dějinách se rozhodoval nejen na zemi a na mořích, ale taky ve vzduchu. A právě tam diváky zavede nový velkolepý seriál.

Všechno začalo na krvavých plážích Normandie v dnes už klasickém Bratrstvu neohrožených, pak jsme poznali strasti vojáků v sérii Pacifik. Třetí projekt pod hlavičkou hvězdného dua Steven Spielberg a Tom Hanks se podívá do kokpitů bombardérů a stíhaček při náletech proti nacistickému Německu. Jmenuje se Vládcové nebes (Masters of the Air) a konečně si můžeme vychutnat první opravdu velkolepý trailer.

Jde o devítidílnou adaptaci stejnojmenné faktografické knihy z roku 2007, která mapovala působení 100. americké bombardovací skupiny přezdívané Bloody Hundredth (Krvavá stovka). Seriál se zaměří nejen na teror, který zažívali piloti při misích, ale taky na jejich sounáležitost. Ta byla nutná k vyřešení všech dilemat a situací, které naplno prožívali až po přistání.

V hlavních rolích uvídíme Austina Butlera (Elvis), Barryho Keoghana (Dunkerk, Víly z Inisherinu) nebo Louise Hofmanna (Dark). Ve hvězdné sestavě režisérů nechybí Cary Fukunaga (Temný případ, Není čas zemřít), Tim Van Patten (Rodina Sopránů, Pacifik) nebo Anna Boden (Mrs. America, Captain Marvel). Spolutvůrcem je John Shiban, který psal a režíroval Perníkového tátu nebo Ozark.

Čtěte také: 6 věcí, které nevíte o natáčení Bratrstva neohrožených: Mnoho úžasných triků se obešlo bez počítačů

První dvojici epizod uvidí diváci v pátek 26. ledna 2024. Další pak budou následovat jednotlivě s týdenním odstupem až do finále 15. března.

Zdroj: Slash Film, Variety

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický