13. dubna 2024 06:05

Melrose Place se vrací a budou u toho i největší hvězdy divoké seriálové klasiky

Diváky čeká spousta nových půtek a tahanic na dobře známé adrese.

Do třetice všeho mýdlového? Jeden z největších seriálových fenoménů devadesátých let Melrose Place (1992 až 1999) chystá už druhý reboot, jenže na rozdíl od toho z roku 2009 u něho budou i nejzásadnější jména z původní sestavy. Do vztahových šlamastyk se totiž opět zamotají Heather Locklear, Daphne Zuniga a Laura Leighton.

Soap opera, která začala jako spin-off dalšího devadesátkového hitu Beverly Hills 90210, už má i oficiální synopsi chystaného pokračování: „Když náhle zemře jeden z jejich nejdražších přátel, sejdou se obyvatelé Melrose Place, aby uctili jeho památku. Tlakový hrnec setkání brzy odhalí stará traumata, oživí románky, zažehne vychladlé zášti a přinese nová tajemství.“

Vztahové dusno bude tentokrát jako scenáristka i tvůrkyně udržovat Lauren Gussis. Předtím psala kriminálního Dextera, a pak tvořila teen komediální seriál Nenasytná. Bude muset zcela ignorovat první reboot, jelikož v něm byla Sydney (Leighton) zabita hned po úvodních sedmi minutách první epizody, ostatně stalo se jí to už v původním seriálu, kde se nakonec ukázalo, že její zabití bylo fingované.

Čtěte také: Bridget Jonesová 4 potvrzena. Předloha ale zabraňuje účasti Colina Firtha

Melrose Place o sexy obyvatelích jednoho luxusního bytového komplexu v západním Hollywoodu patří k největším popkulturním pomníkům devadesátých let. Z Heather Locklear jako představitelky Amandy Woodward udělal k absurdnosti dotažený prototyp seriálové mrchy.

Zdroj: Entertainment Weekly, Deadline

Video, které jste mohli minout: Zvrácená muzikálová romantika v prvním traileru Jokera 2

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický