6. listopadu 2023 08:25

Marvel ještě nikdy nebyl tak drsný a temný jako v traileru nového seriálu Echo

Trailer nového Marvel seriálu Echo

Krvavá novinka má být prvním zástupcem seriálové odnože určené pro dospělejší publikum.

Venku je první trailer na novou šestidílnou Marvel minisérii s názvem Echo. V mnohém navazuje na Daredevila nebo Punishera a půjde o vůbec první seriál pod hlavičkou Disneyho s dospělým ratingem TV-MA. Hlavní roli neslyšící hrdinky s indiánskými kořeny sžírané touhou po pomstě v něm hraje Alaqua Cox, která se jako Maya Lopez neboli Echo objevila už v seriálu Hawkeye.

Po jejím boku se objeví i staří známí z Daredevila Charlie Cox (Daredevil) a Vincent D’ONofrio (Wilson Fisk (Kingpin). „Nebojíme ukázat, jak lidé krvácejí, trpí a umírají. Jejich zabití má pak kruté a reálné následky,“ popisuje režisér Sydney Freeland.

Marvel představuje novinkou rozsáhlejší seriálovou odnož Marvel Spotlight, která bude vypravěčsky i stylově oddělená od hlavní linky MCU s Avengers. Její hrdinové budou řešit spíše pouliční problémy než galaktické ohrožení s drsnějším, vážnějším a dospělejším ukotvením – tedy pro jiné publikum než třeba Moon Knight nebo She-Hulk.

Magazín The Hollywood Reporter měl možnost vidět porci seriálu a přirovnal ho kromě zmíněného Daredevila taky k sériím Breaking Bad (Perníkový táta) nebo John Wick. Přesvědčivosti výsledku jistě dost napomáhá, že je herečka Alaqua Cox skutečně neslyšící a místo pravé nohy má protézu. Hlavní štáb tak před natáčením absolvoval lekce znakového jazyka.

Echo startuje online už 10. ledna 2024.

Zdroj: The Hollywood Reporter, Collider

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný