Kaley Cuoco novým prohlášením nadchla fanoušky Teorie velkého třesku

Herečka naznačila, jaká může být další budoucnost populárního sitcomu.

Kaley Cuoco řekla, že Teorie velkého třesku pro ni znamenala nejlepší roky života a naznačila návrat do role – tak zní titulek aktuálního článku magazínu People, v němž představitelka Penny svým vyjádřením nadchla mnohé fanoušky tohoto sitcomu. Ten se sice uzavřel v roce 2019, ale popularita jeho spin-offu Malý Sheldon jenom dokázala, že jeho síla ani zdaleka neuvadá.

„Strávila jsem tou rolí dvanáct let a nastartovala moji kariéru. Té postavě a seriálu vděčím za mnohé, stejně jako jeho tvůrci Chucku Lorremu. Byly to jedny z nejlepších let mého života, kdy jsem si užívala zábavu, jakou nikdy předtím,“ řekla osmatřicetiletá herečka, která nedávno oznámila, že se bude potřetí vdávat za herce Toma Pelphreyho, známého třeba ze seriálu Ozark.

Chuck Lorre už má rozpracovaný další spin-off a mluví se o tom, že by měl být zaměřený na osudy Howarda (Simon Helberg) a Raje (Kunal Nayyar), což by umožnilo i návrat dalších postav z původní sestavy, včetně Penny. A jak by tomu byla aktuálně nakloněna samotná herečka? „Rozhodně bych si tu roli zopakovala. Na sto procent. Miluju tu postavu a navždy to tak zůstane,“ odpověděla.

Letos na jaře skončil spin-off s názvem Malý Sheldon, v němž se mladého Sheldona chopil herec Iain Armitage a do finální epizody se vrátil i původní představitel Jim Parsons spolu se svou seriálovou družkou Amy v podání Mayim Bialik. Jeho pokračování s názvem Georgie and Mandy's First Wedding odstartovalo 17. října 2024 a vypráví o osudech Sheldonova bratra Georgieho (Montana Jordan) a jeho čerstvé manželky Mandy (Emily Osment).

Mohlo by vás zajímat: Seriálová Duna se v novém traileru rozjela. Velkolepostí se vyrovná oběma filmům

Do dalšího připravovaného spin-offu už se údajně nabírají i herci z původního sitcomu, konkrétně se má jednat o Kevina Sussmana (představitel Stuarta), Briana Posehna (Bert) a Lauren Lapkus (Denise).

Zdroj: People, Deadline

Video: klip ze seriálu Teorie velkého třesku – Penny a Leonard mají výročí

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Zábavný / Publicistický