25. srpna 2024 07:00

Nedokážu se na to podívat. Představitel Jona Snowa zajímavě okomentoval Rod draka

Jeden z nejpopulárnějších představitelů ze Hry o trůny vyjasnil, jak je to s jeho budoucností v Západozemí.

Kit Harington se stal poslem špatných zpráv pro fanoušky seriálových adaptací fantasy románů spisovatele George R. R. Martina. Magazínu Variety totiž vysvětlil, že se od celého světa zcela odpojil a že u ledu skončil i chystaný samostatný seriál, který měl být pokračováním osudů jeho postavy Jona Snowa neboli Jona Sněha.

Čtěte také: Deset tipů na fantasy filmy, které vám zařídí kouzelný večer

Návrat do Západozemí pro něj momentálně není na pořadu dne a přiznal, že ani nesleduje prequelový seriál Rod draka. „Nedokážu se na to podívat. Myslím, že je to tím, že jsem tím strávil příliš mnoho času. Přeju jim jen to nejlepší a slyšel jsem, že je to úžasné a vyvíjí se to opravdu dobře. Ale myslím, že se na ten seriál už nikdy nepodívám, což platí i pro Hru o trůny,“ naznačil sedmatřicetiletý rodák z Londýna, který se letos objevil v hlavní roli vlkodlačího hororu The Best Within.

Přestože si užívá svůj čas bez draků, byl připraven se vrátit jako Jon Snow, což však nedopadne. „V současné době je to mimo hru, protože jsme nedokázali najít ten správný příběh, který by všechny dostatečně nadchl. Možná se k němu někdy v budoucnu vrátíme, ale až v dlouhodobém výhledu. Momentálně je projekt zavřený v šuplíku,“ vysvětlil.

Po skončení rozporuplně přijaté druhé řady Rodu draka mohou fanoušci Západozemí vyhlížet seriál Rytíř Sedmi království, který se odehrává mezi Rodem draka a Hrou o trůny a vypráví odlehčený příběh potulného a nepříliš urozeného rytíře Duncana Vysokého (Peter Claffey) a jeho mladého panoše Egga. Toho ztvární devítiletý Dexter Sol Ansell (Hunger Games: Balada o ptácích a hadech). Seriál bude mít premiéru v dosud neupřesněný termín v roce 2025.

Zdroj: Variety, SFFGazette

Video: První záběry ze seriálu Rytíř Sedmi království

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický