14. října 2024 14:41

Harry Potter láká trailerem na novou strhující soutěž skutečných kouzelníků

Trailer televizní soutěže Harry Potter - Wizards of Baking

Dočkáme se známých tváří z filmové ságy a hlavně skutečných kouzel, i když bez nadpřirozena.

Svět Harryho Pottera rozšíří nový televizní seriál. Půjde o soutěž v pečení a cukrářství Harry Potter: Wizards of Baking (Čarodějové pečení), bude se bude odehrávat v kulisách slavné filmové série a jejími moderátory budou James a Oliver Phelpsovi, kteří ve filmech ztvárnili dvojčata Freda a Georgeho Weasleyovi.

Čtěte také: Harry, Ron a Hermiona dostávají jiné tváře. Nový Harry Potter odhalil pravidla pro výběr herců

Nepůjde o soutěž pro žádné začátečníky, ale o skutečné mistry pekařského oboru, kteří budou vytvářet bohatě zdobené a někdy dokonce i interaktivní (ale vždy jedlé!) kreace na motivy slavné série od J. K. Rowlingové. Jejich práci pomohou posoudit kulinářské hvězdy Carla Hall a Jozef Youssef. Mezi hosty se objeví i další herci z filmů jako Warwick Davis (prof. Flitwick), Evanna Lynch (Luna Láskorádová) nebo Bonnie Wright (Ginny Weasleyová).

Fanoušci jistě poznají mnoho známých motivů, ale zejména místa, jakými jsou Velká síň školy v Bradavicích, nástupiště devět a tři čtvrtě, Gringottova banka či dům Weasleyových zvaný Doupě. Mezi dorty pak do dálky září Fawkes, ohnivý pták fénix patřící Brumbálovi.

Šestidílná show Harry Potter: Wizards of Baking dorazí na obrazovky 14. listopadu 2024.

Zdroj: Geek Tyrant, Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Zábavný / Publicistický