18. srpna 2023 12:35

Monumentání seriál s Godzillou a Kongem vypadá skvěle. Je v něm i filmová legenda z osmdesátek

Bombastičtější seriál asi v nadcházející době na obrazovkách uvidíte jen těžko.

Seriálový spin-off zpracovávající takzvaný Monsterverse, tedy filmy s Godzillou a Kongem, se konečně představuje. Jmenuje se Monarch: Odkaz monster, bude mít deset hodinových epizod a velice zajímavě rozšíří univerzum kolem legendárních monster z filmového plátna.

Seriál se bude odehrávat po zničující bitvě mezi Godzillou a Titány, která srovnala se zemí San Francisco. V centru příběhu se ocitnou dva sourozenci kráčející ve šlépějích svého otce, kteří odhalí propojení jejich rodiny s tajnou organizací známou jako Monarch. Stopy je zavedou až k armádnímu důstojníkovi Lee Shawovi, jehož současnou verzi ztvární legendární Kurt Russel a jeho mladší já potom hercův syn Wyatt Russell. Půjde o ságu mapující osudy třech generací i hluboko zakopaná tajemství, která pořádně otřesou celou planetou.

Seriál dostali na starost tvůrci Chris Black (Star Trek: Enterprise, Cesta do neznáma) a Matt Fraction (Hawkeye) a první dvě epizody zrežíruje Matt Shakman (Hra o trůny, WandaVision). Kromě otce a syna Russellových v něm uvidíme také Christophera Heyerdahla, Annu Sawai, Kiersey Clemons, Rena Watabe, Mari Yamamoto, Anderse Holma nebo Joea Tippetta.

První fotky vypadají opravdu slibně, zatím ale neznáme datum vydání. Více jistě prozradí první trailer, který by neměl být daleko. Nejbližším Monsterverse počinem každopádně asi bude film Godzilla x Kong: The New Empire, který jde do kin 14. března 2024.

Zdroj: The Playlist

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný