28. června 2023 16:40

Nový trailer Futuramy ukazuje premiérovou sérii v plné parádě

Futurama - velký oficiální trailer comebackové sezóny seriálu

Desetiletá pauza jako by se ani nestala. Futurama má každopádně na co navazovat.

Futurama se probouzí z více než dekádu trvajícího kryogenního spánku a už 24. července naskočí do zbrusu nové osmé sezony, která nabídne dvacítku epizod se všemi známými tvářemi jako Fry, Leela, Bender nebo Dr. Zoidberg. Před několika týdny na ni lákal krátký teaser, teď však dostáváme poctivější ochutnávku.

Seriál odehrávající se ve 31. století převážně na vesmírném plavidle mezihvězdné doručovatelské společnosti Planet Express slibuje odhalení dlouho se táhnoucích záhad včetně rozuzlení vztahu Frye a Leely, minulosti zlého Robo Santy nebo tajemného obsahu Nibblerova záchodku. Trailer vtipně komentuje i nedávnou pandemii, kulturní války, nástup umělé inteligence nebo bitcoinové šílenství.

Potěší návrat všech původních anglických dabérů včetně představitele Bendera (a mnoha epizodních postav) Johna DiMaggia, který po dlouhých vyjednáváních přistoupil na podmínky nové smlouvy.

Seriál vytvořili autoři Simpsonových Matt Groening a David X. Cohen. První sezona měla premiéru už v roce 1999. Futurama získala celkem 6 ze 14 nominací prestižních cen Emmy. U nás ji poprvé vysílala Prima COOL s dabingem od herců jako Jan Dolanský, Bohdan Tůma nebo Martin Stránský.

Osmá sezona bude rozdělena na dvě poloviny po deseti dílech a bude vycházet od 24. července postupně s týdenní frekvencí na zámořské platformě Hulu a v Česku na službě Disney+.

Zdroj: Comic Book Movie

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný