27. července 2024 17:25

Fanoušci Dextera zažili pořádný šok. Michael C. Hall se oficiálně vrací do své ikonické role

Právě probíhající Comic-Con v americkém San Diegu přinesl skvělé zprávy pro všechny fanoušky dexterovského universa. Na pódiu se totiž objevil původní představitel charismatického sériového zabijáka Michael C. Hall, který prozradil, že se do své ikonické role vrátí hned ve dvou nových seriálech.

Hall by se měl minimálně v roli vypravěče objevit v chystaném prequelu Dexter: Original Sin. Ten je zasazen do Miami roku 1991 a představí nám mladého Dextera (hraje Patrick Gibson), kterak se pod vedením svého adoptivního otce Harryho (Christian Slater) učí být precizním zabijákem a zároveň od něj přebírá kodex, díky němuž bude v budoucnu schopen najít a zabít každého, kdo si zaslouží zemřít, aniž by jej dopadla ruka zákona. Což je pro mladého Dextera, který zrovna začíná jako forenzní stážista u miamské policie, docela klíčová věc.

Druhý titul, v jehož titulcích se objeví jméno Michael C. Hall, má název Dexter: Resurrection, a měl by nám herce představit zpět v jeho roli přímo na obrazovce. Časově bude podle všeho zasazen do současnosti, a co víc – Hall se v případě obou seriálů kromě role zhostil i role výkonného producenta. Bude tak mít nemalý vliv na finální produkt.

Čtěte také: Nejhorší sériový vrah Česka byl na pohřbu své oběti. Zvonil na umíráček, zašel i na hostinu

Zatímco v případě prvně jmenovaného prequelu z 90. let už nyní víme, že se premiéry dočkáme ještě letos v prosinci, o druhé chystané sérii s podtitulem Resurrection (česky mimochodem Vzkříšení) je toho známo mnohem méně. Produkce, v níž se Hall opět objeví v hlavní roli zabijáka, by měla začít v lednu, přičemž se počítá s premiérou někdy v létě 2025.

Seriál Dexter poprvé spatřil světlo světa na podzim 2006 a po opakovaných úspěších nakonec vydržel celkem osm sérií. Když v roce 2021 dorazila nová řada Dexter: Nová krev, překonala série, odehrávající se deset let po závěru původního seriálu, ve sledovanosti dokonce i svého předchůdce a stala se nejstreamovanějším originálním seriálem stanice Showtime v historii. Není tedy divu, že se Dexter vrací, i když všichni víme, jak Nová krev skončila...

Zdroj: Deadline, Collider

Video: První trailer seriálu Dexter: Original Sin

Tomáš Durčák

redaktor FTV Prima, lifestyle

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky seriál Dexter Michael C. Hall seriálové novinky San Diego Comic-Con International Christian Slater Dexter: Nová krev umění a zábava umění, kultura, zábava a média Patrick Gibson Dexter: Original Sin Dexter: Ressurection

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický