9. května 2024 11:25

Nejdrsnější seriál současnosti je zpátky. Nový trailer nepotěší ochránce zvířat

Nový trailer čtvrté řady seriálu Banda

Svět se superhrdiny by nebyl bezpečnější, ale přesně naopak. Jasně to ukazuje originální seriálový hit a jeho nový trailer.

Žádné mnohovesmíry ani přehlídka zaměnitelných postav, slibuje pro blížící se čtvrtou sezónu Eric Kripke, spolutvůrce seriálu Banda, pod nímž je podepsaný i mnohem slavnější herec, filmař, producent i scenárista Seth Rogen. „Snažíme se vše udržet přehledné... Nesmysly se skládáním časových os, do kterých se zamotaly ostatní komiksové vesmíry, jsou pro mě jako diváka matoucí,“ zdůraznil Kripke pro magazín Variety.

Čtěte také: Trpí u recyklovaných marvelovek, ale chce být Batman. Seriálový drsňák Ritchson se do toho zamotal

Čerstvý trailer čtvrté sezóny ukazuje, že styl i vyprávění se dá posouvat mnoha jinými prostředky – třeba důrazem na důsledně budované elementy, které zábavně, cynicky a samozřejmě taky krvavě žonglují s pravidly komiksového žánru. Dojde tedy i na smrtonosná kuřata či ovce a v titulcích jistě i na upozornění, že při natáčení nepřišla k úhoně žádná zvířata.

Dočkáme se navázání na povedený spin-offový seriál Gen V a přibudou také někteří jeho hrdinové. Budeme svědky, jak se Victoria Neuman dostává extrémně blízko k Oválné pracovně a hrozí, že psychopatický Homelander (Antony Starr) nastolí fašistickou diktaturu. Butcherovi (Karl Urban) zbývá jen pár měsíců života a navíc ztratil i svůj tým. S plánem využít virus zabíjející superhrdiny by se všechno mohlo obrátit k lepšímu. Čas však neúprosně letí.

Osmidílná čtvrtá sezóna Bandy vlétne na obrazovky už 13. června 2024.

Zdroj: The Playlist, Total Film

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický