11. ledna 2024 16:30

Epický comeback Živých mrtvých: Nový trailer ukazuje Rickův návrat do akce

Trailer seriálu The Walking Dead: The Ones Who Live

Spin-off nejsledovanější zombie apokalypsy láká na potoky hniloby, krve a slz. Připravte se na emocionální jízdu.

Živí mrtví přesáhli hranice undergroundového komiksu a stali se nemalou a stále milovanou franšízou, promlouvající k divákům skrze seriál, videohry a další média. Několik posledních let série přežívá v podobě spin-offů, věnujících se jednotlivým postavám a z modelu kolektivního hrdiny tak přesedlala na individualistické psychologické thrillery. Nový ohlášený spin-off The Walking Dead: The Ones Who Live se zaměří na romantický příběh dvou důležitých postav, bývalého policisty a lídra přeživších Ricka Grimese (Andrew Lincoln) a drsné šermířky Michonne (Danai Gurira). Na jejich strastiplné cesty se můžete podívat nahoře v prvním traileru.

Čtěte také: Mravenci se mění v tupé zombie. Podívejte se na útok miniaturního parazita

Krev, zombies a slzy

Ten ukazuje oba smutné hrdiny na různých lokacích a zároveň pohyb světa kolem nich. Na jedné straně překonávají hordy nemrtvých, na druhé straně utvářejí svět kolem nich vojenské jednotky. Trailer evidentně cílí na citové pouto obou hlavních postav, k čemuž představitelka Michonne dodává: „Je to vážně vzrušující příběh. Tihle dva jsou tak silní, a dohromady je to šílené. Je to pořádně šílená láska.“

Emotivní stránku upoutávka představuje tak, že Rick rozháraně sedí na lavičce či na zemi a chvílemi bodá do nemrtvých, zatímco Michonne roní zoufalé slzy a chvílemi rozsekává nemrtvé mečem. Jak velký budou mít tyto emoce na diváka dopad, uvidíme 25. února 2024. V dalších rolích se představí Terry O’Quinn, Pollyanna McIntosh a Lesley-Ann Brandt.

Zdroje: YouTube/Geek Tyrant

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný