13. září 2023 08:26

Reklama na nový iPhone 15 se točila v Česku. Nabízí zábavný výlet známými místy

Česko sice stále čeká na první Apple Store, ale zato hraje pravidelně v reklamách téhle populární značky.

Apple představil čtyři iPhony řady 15 a také novou generaci hodinek Apple Watch a Watch Ultra. Chyběl výraznější WOW moment, pokud za něj nepovažujete přechod na konektor USB-C. Přesto se však klip propagující iPhone 15 jmenuje WOW. Točil se v Česku a ukazuje fiktivní výlet do Prahy.

Kromě pražských ulic si v něm zahrálo nezaměnitelné Řídicí centrum Strahovského tunelu, ale při návštěvě restaurace dojde taky na prohlížení fotek pořízených na výletě po okolí, kde nechybí známý čedičový útvar Panské skály u Kamenického Šenova. Náhled na displej telefonu ukáže chatovací skupinu Prague Trip, letenku do Amsterdamu, objednání taxíku, druhý terminál pražského letiště, nezbytnou bezpečnostní kontrolu a pak už symbolické ohlédnutí za zážitky z okénka letadla.

Marketingové oddělení Applu si spolupráci s českou reklamní produkcí užívá dlouhodobě. V minulém roce jsme ve spotu k iPhonu SE viděli třeba pražskou Národní technickou knihovnu, předtím falešné turnikety pražského metra u hodinek Apple Watch nebo Průhonický zámek v malém detektivním příběhu, v němž si zahráli taky čeští herci včetně Vlastiny Svátkové nebo Petra Klimeše.

Zdroj: GSM Arena

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný