4. září 2023 11:55

Sansa ze Hry o trůny se rozvádí, o děti se stará její manžel. Za koncem hvězdného páru stojí víc okolností

O rozvodu hvězdného páru se spekuluje už delší dobu. Tentokrát však došlo i na právníky.

Šlo o jeden z nejsledovanějších párů světového showbyznysu, jeho čas se však po sedmi letech vztahu, čtyřech letech manželství a dvou společných dětech definitivně naplnil. Herečka Sophie Turner (Hra o trůny, série X-Men) a americký zpěvák, skladatel a herec Joe Jonas (Jonas Brothers) míří k rozvodu.

Podle informací magazínu TMZ Joe Jonas kontaktoval několik rozvodových právníků, s nimiž připravuje všechny formality. Poslední půlrok zažíval pár vážné rozpory a Joe byl často vídaný na veřejnosti i sociálních sítích bez snubního prstenu. Poslední tři měsíce se pak měl většinu času starat o jejich dvě malé dcerky, přestože cestoval v rámci amerického turné s Jonas Brothers.

Pár nedávno prodal taky společné luxusní sídlo v Miami, které přitom koupil teprve před rokem. Nemusel však litovat, protože díky slavným jménům se jim podařilo nemovitost slušně zpeněžit. Manželé v poslední době žili dost odděleně. Zatímco Jonas koncertuje se svými bratry a turné bude pokračovat až do příštího roku, kdy se 2. července zastaví taky v Praze, Sophiina filmová kariéra se lehce zadrhla, ale uvidíme ji třeba v hlavní roli krimiseriálu Joan.

Zdroj: TMZ

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný