30. srpna 2023 18:05

Jason Momoa řádil na koncertě Metallicy uprostřed kotle. Pak došlo na přiznání

Slavný herec šel na koncertě opravdu až na dřeň a zablbnul si s nejskalnějšími fanoušky přímo pod pódiem.

Herecká hvězda známá z Aquamana, Hry o trůny, Duny nebo aktuálně z desátého Rychle a zběsile navštívila víkendový koncert kapely Metallica v Los Angeles a rozhodně neposedávala někde ve VIP salónku. Momoa se totiž vrhnul přímo doprostřed mosh pitu a na videu získaném kanálem TMZ byl zachycen jak tančí, zpívá a samozřejmě hrozí rukama do vzduchu, jak se v tlačenici zpocených fanoušků sluší a patří.

Na koncert dorazili taky herečtí kolegové John Travolta, Tom Sandoval nebo rocker Tommy Lee z Mötley Crüe, ale nikdo z nich si neužil koncert tak jako Momoa. Ten pak v emotivním instagramovém příspěvku vysvětlil, že se na akci původně chystal se svým blízkým kamarádem Travisem Snyderem, který však kvůli zdravotním komplikacím souvisejícím s jeho leukémií leží v nemocnici. Momoa tak Travisovi alespoň zařídil společný videohovor s členy kapely Jamesem Hetfieldem, Kirkem Hammettem i basákem Robertem Trujillo.

Momoa je známý svou vášní pro metal, který dokonce považuje za inspiraci pro mnoho svých hereckých kreací. „Aquaman je hodně metalovej. Svým způsobem jsem tak vybudoval své postavy. Conan byl hodně styl Pantera. Aquaman je trochu Tool, debutová deska Metallicy Kill 'Em All a trochu pecka Ticks and Leeches od Tool, pokud mám být konkrétní. A taky je v něm hodně Sabbathů,“ vysvětlil dříve magazínu Metal Hammer.

Zdroj: Entertainment Weekly

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný