12. října 2023 16:25
Adam Vala

Video: OnlyFans modelka omdlela ze škrtícího chvatu, o který sama poprosila zápasníka MMA

Modelka z OnlyFans Elle Brooke si chtěla vyzkoušet, jaké to je být v zápasnickém chvatu. Ze škrcení následně omdlela.

Ne často se v ringu podaří profesionálním MMA zápasníkům tzv. „uškrtit“ soupeře, neboli poslat ho do bezvědomí a získat tak vítězství. Přesto to většina z nich pravidelně trénuje, protože nikdy nevíte, kdy se ta možnost naskytne, a jakmile to přijde, nechcete to pokazit, udělat špatně, nebo nedejbože druhému ublížit víc, než je třeba.

Nyní se každopádně blíží jeden z nejočekávanějších MMA zápasů roku mezi bývalým youtuberem a dnes amatérským wrestlerem Loganem Paulem a mistrem bojových umění Danisem Dillonem. Tihle dva spolu mají dlouhou a poměrně kontroverzní historii, leckdo tak čeká napínavý a věru velice osobní zápas, kde ani jeden z borců nenechá toho druhého vydechnout.

Ještě před ním proběhlo však menší setkání všech zápasníků z nadcházejícího turnaje, kde se samozřejmě ukázala i řada celebrit či influencerů. Patřila mezi ně i OnlyFans modelka Elle Brooke, která si ve volné chvíli chtěla zalaškovat s Dillonem tak, že ho poprosila, aby jí předvedl právě ono pověstné škrcení. Dillon dámě splnil přání, možná ani ona ale nečekala, že ji doopravdy uspí. Naštěstí to zápasník předvedl vskutku profesionálně, takže se nikomu nic nestalo, i z relativně krátkých záběrů to ale pořád vypadá hrozivě. Bylo by každopádně vtipné, kdyby se to Dillonovi povedlo zopakovat i v zápase s Paulem.

Zdroj: Dexerto, Twitter

Adam Vala

Sdílejte článek
Štítky Twitter MMA zápas bitka OnlyFans Logan Paul Danis Dillon Elle Brooke

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný