25. října 2023 12:40
Adam Vala

OnlyFans modelka se vyspala s 300 muži za rok. Když jí dal jeden z nich kopačky, natočila mu jasný vzkaz

Kráska z OnlyFans si na TikToku stěžuje, že se s ní rozešel jeden ze stovek partnerů.

Annie Knight je na australských sociálních sítí známá jako jedna z nejvíce sexuálně aktivních žen v zemi. 26letá tiktokerka a OnlyFans modelka se dostala do novinových titulků díky odhalení, že se za rok vyspala s více jak 300 lidmi. S některými dokonce víckrát. Právě jeden její obvyklý „zákazník“ (spíš než přítel) jí teď ale čerstvě dal kopačky.

Potvrdila to samotná Annie na svém TikToku, kam si přišla postěžovat, že od jednoho ze svých oblíbenců obdržela smutnou zprávu o jejich „rozchodu“. Kráska z OnlyFans totiž přiznala, že obvykle svým sexuálním partnerům nesděluje, že spí i s dalšími muži. Když se jí na to zeptají, tak nezapírá, ale sama od sebe nemá tendenci to přiznávat. Dotyčný se tak o své situaci dozvěděl asi až ze zpráv, načež se rozhodl jejich „vztah“ ukončit.

@annieknight28

Sad but oh well

♬ original sound - Annie Knight

Mladá modelka koketující s dráhou sexuální pracovnice si z toho nicméně nic moc nedělá. Sice jí to mrzí, ale rozhodně se nehodlá nechat někým soudit. Se svým životem je prý momentálně spokojená, a pokud se někomu nelíbí, že je jedním ze stovek, jeho smůla.

Zdroj: Unilad, TikTok

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický