12. září 2023 15:40
Adam Vala

Kovy se zasnoubil s přítelem, sňatek ho ale nečeká. Podívejte se na krásný prsten

Známý český youtuber Kovy se zasnoubil s dlouholetým přítelem.

Sotva uběhlo pár dní od zásnub kontroverzní influencerky Shopaholicadel a už tu máme další radostnou zprávu ze světa českých youtuberů a youtuberek. Tentokrát se o slovo přihlásil hvězdný Kovy, který na Instagramu oznámil, že se zasnoubil. O ruku ho požádal jeho dlouholetý přítel Miroslav Romaniv. Pár následně sdílel romantickou fotku s držením se za ruce a prstenem někde uprostřed panenské přírody.

Na rozdíl od Shopaholicadel se pak Kovymu nezdráhaly popřát všechny možné celebrity, jaké byste v českém showbyznysu našli. Od kolegyně Gabi Heclové přes herečku Elizavetu Maximovou až po úspěšnou tanečnici Zeu.

Nicméně gratulace nechodily jen od celebrit, příspěvek samozřejmě olajkovaly i tisíce Kovyho mladých fanoušků a fanynek. V době psaní už má na fotce přes 60 tisíc srdíček a okolo 1 100 komentářů, s čímž by klidně mohli kluci útočit na nějaký dojemný rekord.

Každopádně Kovy, celým jménem Karel Kovář, randí s přítelem, který se živí jako kreativec a model, už pár let. Byli na četných dovolených, objevují se společně na různých akcích a oba společně někdy i pracují. Že svůj vztah tudíž budou chtít posunout na další level byla zřejmě jen otázka času. Bohužel pro ně však zatím česká ústava neumožňuje uzavírat sňatky stejnopohlavním párům, v zásadě tak budou muset čekat, až se čeští politici probudí do 21. století, nebo si vystačit s registrovaným partnerstvím.

Zdroj: Instagram

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný