11. září 2023 11:05
Adam Vala

Zasnoubená Shopaholicadel prozradila, jak to bylo s prstenem a kolik stály svatební šaty

Shopaholicadel prozradila plány na svatbu. Čeho nebo koho se nejvíc bojí?

Z hlediska profesionálního MMA nepřinesl galavečer Red Face 2 nic, co by stálo extra za řeč. Místo toho pořadatelé vsadili na hloupé bizáry, přičemž jeden se jim ale překvapivě skutečně povedl. Umožnili totiž vysmívané influencerce Shopaholicadel, aby se s přítelem uprostřed ringu zasnoubila.

Muž jménem Honza Kulas tak požádal svoji lásku o ruku, a ta řekla nepřekvapivě ano. Následně se hrdličky rozpovídaly pro server Extra.cz o tom, jaké mají se svatbou plány. Oba přitom zůstávají kupodivu nohama na zemi, ubrečená Shopaholic pak dokonce prozradila i šokující cenu svých svatebních šatů.

“Já mám šaty už nějakou dobu doma v krabici. Viděla jsem je levně na internetu za tisícovku, tak jsem si je koupila, mně se líbily,” prozradila, jak levně před časem své šaty pořídila. To pak ještě doplnila informací, že ji vůbec nikdo nemá rád. Tedy v tomhle případně vůbec nikdo z rodiny jejího partnera, což je údajně dáno její internetovou proslulostí. Pochopitelně má tak z tchýně velké obavy.

Vyloženě brilantní taktiku pak její snoubenec zvolil při vybírání zásnubního prstenu. Ten si totiž Adéla podle všeho koupila sama, protože si myslela, že je pro kamarádku. On jí pak řekl, že když bude tři měsíce „hodná“, možná se žádosti dočká taky. Romantika.

No, jestli to oběma klapne a na svatbu opravdu dojde, to se asi dozvíme už za pár týdnů, potažmo měsíců. I kdyby to ale nakonec všechno dopadlo jinak, příběhy ze života této influencerky se na internetu určitě budou řešit i nadále.

Zdroj: Extra.cz

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný