7. srpna 2023 12:35
Adam Vala

Slavnou youtuberku vyděsila velikost penisů v téhle zemi. Kde je mají překvapivě malé?

Známá americká youtuberka při návštěvě zahraničí zhodnotila velikost penisů tamějších mužů. Její zjištění baví (téměř) celý internet.

Nechvalně proslulá internetová celebrita a youtuberka Tana Mongeau čerstvě navštívila Velkou Británii, přičemž se zastavila také v podcastu Saving Grace známé influencerky Grace Eleanor Keeling aka GK Berry, v němž prozradila, co si z výletu zatím odnesla. Slova obou dívek však muže z britských ostrovů příliš nepotěší.

25letá Mongeau, která se mimo jiné živí také prostřednictvím platformy OnlyFans a v minulosti randila například s Jakem Paulem, Bellou Thorne, Lil Xan nebo účastnicí Too Hot To Handle Francescou Farago, uvedla, že se jí v Londýně zatím nepodařilo svést žádného muže. Na to GK Berry zareagovala tím, že je to nejspíš dobře, protože britské penisy nejsou nic moc. Youtuberka vzápětí přišla s tím, že to nejspíš bude pravda, protože když se nad tím zamyslí, žádný britský penis, s jakým se zatím setkala, ji neuchvátil. Všechny jsou prý „bez obřízky a celkem malé,“ prohlásila bez ostychu Mongeau.

Později se influencerka za svá slova omluvila s tím, že by ve skutečnosti ráda potkala zpěváka Lewise Capaldiho. „Jsem do něj blázen,“ prohlásila a dodala, že s ním by se definitivně vyspala. Capaldi pochází ze Skotska a většina lidí by se nejspíš shodla, že není příliš pohledný. Možná i proto se Grace vzápětí zeptala, jestli by to Mongeau dělala jako způsob charity, na což youtuberka řekla, že rozhodně ne. Podle ní je Lewis fešák s tatínkovskými rysy, perfektní muž.

Bohužel pro ni je Lewis momentálně šťastně ve vztahu s herečkou Ellie Macdowall, slavná youtuberka si tak bude muset najít jinou „oběť“. Každopádně naštvané reakce na kontroverzní názory obou dívek vyřčené v podcastu na sebe nenechaly dlouho čekat, pro Mongeau se ovšem nejedná o nic nového. Ta sama před lety přiznala, že je pro dobrý obsah schopná čehokoli, včetně například falešných zásnub s Jakem Paulem, s nímž se krátce na to rozešla. A pak že je romantika mrtvá.

Zdroj: YouTubeJoe.co.uk

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický