13. února 2024 13:30
Karolína Oehmová , redakce Prima Cool

Jakuba Štáfka rychlá jízda netankuje. Jak bude sledovat Bábovky a plechovky?

Bábovky a plechovky – Jakub Štáfek

Pro velký úspěch se vrací oblíbený pořad Bábovky a plechovky, v němž dvojice moderátorek plní různé úkoly spojené s auty. Za přítomnosti hosta se například snaží dostat do zamčené Škodovky 1993, v níž jsou zabouchnuté klíče. Proti sobě tak stojí blondýna a bruneta a proti nim dohromady zase úskalí motorismu.

Jedním z hostů bude například herec Jakub Štáfek, herec známý například ze seriálu a následně filmu Vyšehrad nebo z komedie Shoky a Morthy: Poslední velká akce. V Bábovkách a plechovkách se setká s bývalou přítelkyní Monikou Timkovou, moderátorkou pořadu.

Čtěte také: Nebezpečné přechody v Česku: Dopravní experti varují zejména před tím v centru Prahy

Pomalá jízda

Třebaže se zúčastnil natáčení zábavného pořadu o autech, sám se považuje za opatrného a střídmého řidiče. „Potřebuju auto, který je spolehlivý a dostane mě všude. Netankuje mě rychlá jízda,“ prozradil v rozhovoru s Karolínou Oehmovou pro televizi Prima.

Pořad Bábovky a plechovky II můžete sledovat na Prima COOL od 14. února 2024. Už 7. února si ale pořad pustíte na prima+. Se šílenými úkoly se v pořadu popasují Tereza Tobiášová a Monika Timková.

Karolína Oehmová

redaktorka FTV Prima

Všechny články autora

redakce Prima Cool

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný