13. října 2023 17:10
Adam Vala

Nejhorší obsah dává na OnlyFans bývalá bondgirl. Za divnou spolupráci s dcerou teď sklízí další kritiku

Slavná herečka se stala terčem kritiky poté, co oznámila, že chystá další peprný obsah na OnlyFans po boku své dcery.

Herečka Denise Richards, nejslavnější pro své role ve Hvězdné pěchotě, bondovce Jeden svět nestačí a thrilleru Nebezpečné hry, se poprvé rozhodla připojit na platformu OnlyFans pouhý týden poté, co tak učinila její dcera Sami. Došlo k tomu loni krátce poté, co Sami, kterou má Richards společně s hercem Charlie Sheenem, dovršila 18 let. Už tehdy však za své rozhodnutí 52letá herečka sklidila nemalou kritiku – včetně ostrých slov od svého bývalého manžela.

Mohlo by vás zajímat: 9 věcí, které nevíte o bondovce Jeden svět nestačí: Mohl ji točit režisér Pána prstenů

Ani jedna z dam sice nemá před kamerou sex, a dokonce ani neodhalují ze svého těla všechno (nebo tomu tak alespoň doposud nebylo), přesto se Sami kdysi na TikToku označila za sexuální pracovnici. Což musí její rodinu jistě těšit. Každopádně od jejich provokativního momentu z loňského roku už uběhl nějaký ten pátek, a nyní se Richards ozvala s tím, že plánují další obsah.

denise and her daughter releasing onlyfans collab
byu/in_ur_dreamz69 inBravoRealHousewives

Herečka na svůj OF účet sdílela fotku s dcerou, pod kterou se zeptala, jestli by si fanoušci přáli vidět ji a její mladší verzi (takhle označila svou dceru vícekrát) znovu brzy dovádět. A zatímco spousta lidí pochopitelně psala, že ano, nemalé množství fanoušků zaujalo úplně opačný postoj. Morálně pohoršení kritici opět Richards vyčetli, že její chování je nepatřičné, a že to vlastně i vzhledem k jejímu věku odmítají vidět. Někteří pak dokonce zašli tak daleko, že se podle nich jedná o nejznepokojivější obsah, jaký je na OF k dispozici. Něco nám však říká, že dokud jim to sype, blonďaté duo Denise/Sami si z těchto komentářů nic dělat nebude.

Zdroj: Dexerto, Reddit

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický