17. června 2024 09:02

Nizozemský trenér šokoval. Ronald Koeman snědl to, co vyšťoural z nosu

Nizozemsko zvládlo na evropském šampionátu zápas proti Polsku a vyhrálo 2:1. Po zápase se ale hodně mluví o trenérovi Ronaldovi Koemanovi, kterého kamery nachytaly při velmi nechutném činu.

Fotbalové EURO zatím nabízí pro fanoušky parádní podívanou, protože padá poměrně hodně branek. Úplně jinou podívanou ale předvedl nizozemský trenér Ronald Koeman, který dal vzpomenout na svého německého kolegu Joachima Löwa.

Německý trenér v minulosti proslul tím, že se během zápasů vrtal v nose a pak ochutnával to, co vytáhl. Nyní na něj navázal Koeman. Také nizozemského stratéga kamery zachytily, jak obsah svého nosu poslal směrem do dutiny ústní.

Pro legendu nizozemského fotbalu budiž malou omluvou to, že Nizozemsko svůj první zápas na evropském šampionátu otočilo a připsalo si tři body za výhru v poměru 2:1.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se na kompletní program fotbalového ME

Přesto by si měl Koeman své chování hlídat. Dívají se na něj miliony diváků, jeho počínání sledují také sponzoři, je prostě pod drobnohledem kamer... Není na místě, aby se na lavičce národního týmu choval jako dvouleté dítě.

Podívejte se také na rozhovor s Tomášem Řepkou:

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný