17. srpna 2023 15:42
Adam Vala

Nejslavnější česká fotbalistka míří do Anglie! Po konci v PSG našla nové angažmá

Nejslavnější česká fotbalistka našla po konci v PSG nové angažmá. Zahraje si díky němu ve vysněné Anglii.

Fotbalová brankářka a dost pravděpodobně nejslavnější česká fotbalistka Bára Votíková nedávno po dvou letech ukončila prestižní angažmá ve francouzském týmu Paris Saint-German. Tam bývalá youtuberka přešla z pražské Slavie a ihned se stala jedničkou, po vážném zranění kolene ale o své místo přišla. Nyní tak bylo na čase zjistit, kam povedou její další kroky. No a čekání nakonec nebylo vůbec tak dlouhé.

Votíková už před několika týdny naznačovala v rozhovorech, že touží po odchodu do Anglie. Přesně to se jí teď splnilo, podepsala totiž se slavným Tottenhamem Hotspur. 26letá brankářka se tak podívá na britské ostrovy, přičemž smlouvu s londýnským týmem má na dva roky.

Za českou reprezentaci Votíková dosud odchytala 38 zápasů. V anglické lize se potká s další úspěšnou českou fotbalistkou – záložníci Kateřinou Svitkovou, která obléká dres Chelsea. Fotbalistky Tottenhamu budou každopádně bojovat, aby nadcházející sezona dopadla lépe než ta poslední. V té skončily na devátém místě. Minulý měsíc k týmu přišel taky nový švédský trenér Robert Vilahamn.

Zdroj: Eurofotbal.cz, Twitter

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický