17. srpna 2023 14:28
Adam Vala

Slavný streamer se přiznal k nevěře. Musí se však bránit proti daleko horším nařčením

Známý streamer xQc poprvé veřejně přiznal, že podváděl svoji přítelkyni. Jak na to reagovala a proti čemu se oba brání?

Slavný streamer a influencer xQc, svého času hvězda Twitche, dnes pod lukrativní smlouvou vázaná tvář Kicku, měl už s kontroverzemi párkrát co dočinění. Ostatně jako jeden z největších propagátorů gamblerství a hazardních her mezi mladými to schytává od veřejnosti poměrně často. Jeho asi největší aférou, která zároveň nejvíce ublížila jeho reputaci a poškodila jeho jméno mezi fanoušky, ale byl rozchod s jeho bývalou partnerkou Fran. Kolem něj se totiž děla spousta podezřelých věcí, které xQc dlouhou dobu nekomentoval. Až doteď.

Vše přitom čerstvě iniciovala samotná Fran, která během svého vlastního streamu nedávno promluvila na téma bouřlivého rozchodu a divákům prozradila, že ji xQc skutečně podvedl, tak jak se dlouho spekulovalo. To následně přimělo samotného streamera, aby se připojil a celou věc potvrdil.

„Spousta tvých fanoušků si myslí, že lžu o tom, co se mezi námi stalo. Že lžu o tom, že jsi mě podváděl, můžeš to prosím potvrdit nebo vyvrátit?“ zeptala se Fran svého bývalého partnera napřímo poté, co se připojil. „Je to pravda. Asi bychom to ale měli trochu více rozvést, protože to není tak jednoduché,“ reagoval xQc. Sám ale přitom do větších detailů na tomto streamu zacházet nechtěl.

Do debaty se ale následně zapojila také jeho bývala žena Adept, která jej nařkla z něčeho mnohem horšího. Adept totiž prohlásila, že k ní byl streamer agresivní a násilný. To už se ale pro změnu nelíbilo Fran, která naopak bývalého partnera bránila, že k ní nikdy takový nebyl, nikdy ji nezneužíval ani sexuálně nenapadl. Každopádně to není poprvé a nejspíš ani naposledy, co se streamerovo špinavé prádlo pralo takhle veřejně. Ostatně rozvodové řízení s Adept je v plném proudu. Ačkoliv by pak podobné výpady asi neměly být takto veřejné, emoce jsou zjevně na všech stranách stále velice čerstvé.

Zdroj: Playzone.cz, Dexerto

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický