13. září 2023 10:44
Adam Vala

Nečekaný zvrat ve vztahu kontroverzní Shopaholicadel! Zásnuby jsou prý falešné, tvrdí influencer

Nový den, nová kauza ve vztahu Shopaholicadel. Se šokujícím odhalením teď přišel influencer Marek alias Nic než pravda.

Zásnuby kvůli popularitě? Tak nebylo by to samozřejmě nic nového, v případě kontroverzní rádoby influencerky Shopaholicadel je ale otázka, kam až hluboko je tiktokerka vlastním jménem Adéla Pulcová ochotná až klesnout. A taky o kolik hlouběji pak klesnou ti, kteří se na její slávě chtějí ještě přiživit.

Nyní se totiž ozval jiný influencer a údajně bývalý kamarád čerstvě zasnoubeného páru Adél a Honzy Marek alias Nic než pravda. Ten pro Extra.cz tvrdí, že je celý tenhle vztah jenom fraška a na oko, aby si oba nahonili body popularity, přičemž v reálu se všechno má jinak. Honza, Adélin snoubenec, má podle všeho mít tajnou přítelkyni, se kterou se vsadil, že se dokáže proslavit právě tím, že sbalí Shopaholicadel.

"Honza má přítelkyni, se kterou se vsadili, že to dokáže, že se proslaví a dokáže s tou Adélou nějak fungovat, a on čeká jen na to, až se domluví na ubytování s tou jeho holkou a až vše zajede do nějakých kolejí, tak odejde," uvedl doslova pro bulvární server. A jak se vlastně s „tajnou přítelkyní“ má bavit? „Oni si spolu píšou e-maily, s tou jeho holčinou, aby o tom Áďa nevěděla," dodal tiktoker.

Každopádně to není všechno. Tiktoker dále popsal incident, kdy se měla influencerka opít a na Honzu pak u nich doma vytáhnout nůž. Že má jisté psychické problémy ostatně potvrdila i samotná Shopaholicadel, která uvedla, že začala brát nové léky, aby si už k Honzovi ani nikomu jinému podobné věci nedovolovala. Jak ona, tak její snoubenec nicméně nová nařčení odmítají a tvrdí, že je to celé výmysl. Kde je skutečná pravda se snad dozvíme už brzy, tiktoker kydající špínu totiž slíbil, že brzy pro svá senzacechtivá tvrzení předloží i všechny důkazy. Taky hoříte zvědavostí?

Zdroj: Extra.cz

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný