15. září 2023 14:01

John Wick má hrdého nástupce. Tříminutová akční scéna potěší všechny fanoušky

Novinka ze světa Johna Wicka se pochlubila tříminutovou úvodní scénou.

Už 22. září se na Peacocku a taky streamovací službě Amazon Prime Video objeví první epizoda dlouho očekávaného seriálu The Continental: From the World of John Wick. Už z názvu je tak patrné, že se jedná o spin-off akční série John Wick, který se odehrává v 70. letech minulého století a ukazuje nám počátky hotelového manažera Winstona, jehož ve filmech ztvárnil Ian McShane.

Každopádně s blížící se premiérou se teď tvůrci pochlubili tříminutovou úvodní scénou, která z pohledu akce působí přesně tak, jak byste od projektu s Johnem Wickem v názvu čekali. Hektické, avšak efektivní gun-fu, velký počet nepřátel a nekompromisní způsoby zabíjení – no prostě lahoda pohledět.

V novém seriálu si zahráli například Colin Wodell, Mel Gibson, Katie McGrath nebo Peter Greene. Celkově nás pak minisérie poctí třemi hodinovými epizodami, v podstatě nás tak čeká jeden delší film. The Continental pak nebude jediným spin-offem, už v příštím roce totiž do kin dorazí také snímek Ballerina, ve kterém se v roli nájemné zabijačky představí Ana de Armas. V tomto snímku si má menší cameo střihnout také Keanu Reeves a natáčení probíhalo i v České republice.

Zdroj: Entertainment Weekly, ComicBook.com

Ondřej Mrázek

redaktor Prima COOL

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný