19. října 2023 14:00
Adam Vala

Nové album Viktora Sheena dobylo Spotify. Český rapper za něj ale schytává kritiku

Známý český rapper se s novým albem umístil v top 10 debutech na Spotify. Proč ho někteří kritizují?

Že se člověk nikdy nezavděčí všem, potvrzuje čerstvě i jinak populární český rapper Viktor Sheen. Jeho nové album Planeta opic se sice umístilo na devátém místě v žebříčku top deseti celosvětových debutů na Spotify, reakce fanoušků jsou přesto smíšené.

Zatímco Sheen nemá problémy vyprodat pražskou O2 arénu nebo přilákat k poslechu tisíce lidí na Spotify, určité části jeho hardcore posluchačů se přece jen nelíbí nový směr, jakým se mladý umělec vydává. Sheen tak v posledních dnech schytává na sociálních sítích kritiku, že je až moc rapový. Jak se ale ukazuje, možná právě to mu nyní dopomohlo k nabytí mezinárodní slávy.

Nicméně Sheen nebyl na své album pochopitelně sám. Bez featů a spoluprací se dnes obejde málokterý rapper, Sheen si tak na několik tracků přizval ikony jako Calin, Yzomandias nebo PTK. Každopádně umístění českého umělce v top desítce debutů na Spotify je rozhodně velká věc a snad taky inspirace pro současnou generaci mladých, kteří by třeba chtěli v budoucnu taky zabojovat o své místo na výslunní.

Zdroj: Instagram

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný