6. října 2023 13:00
Adam Vala

Cyberpunk 2077 oficiálně míří do Hollywoodu. Co zatím víme o jeho hrané adaptaci?

Po anime seriálu se populární hra Cyberpunk 2077 dočká také hrané adaptace.

Vynikající zprávy pro fanoušky kyberpunkových sci-fi, populární hra Cyberpunk 2077 se totiž dočká další adaptace. Tentokrát se nebude jednat o anime seriál jako byl Cyberpunk: Edgerunners na Netflixu, ale hrané dílo. V tuto chvíli ještě není jasné, jestli film, nebo seriál. Projekt je teprve v plenkách, už nyní na něm ale pracují zkušení profíci.

Společnost CD Projekt Red stojící nejen za hrou Cyberpunk 2077, ale především sérií Zaklínač, se totiž spojila s produkční společností Anonymous Content, která dělala kupříkladu na takových peckách jako Temný případ, Král psanec, Maniac nebo REVENANT: Zmrtvýchvstání, aby společně vyprodukovaly hraný projekt právě ze světa Cyberpunku.

Jak už jsme zmínili výše, na filmu či seriálu se teprve čerstvě začíná pracovat, v tuto chvíli se dokonce shání scenárista. Zpráva každopádně přichází pár dní po vydání nového rozšíření základní hry s názvem Phantom Liberty, které se těší momentálně u kritiků i hráčů velké oblibě. Značka tak zažívá malou renesanci, přičemž nově vyšly informace taky o prodejích, a Cyberpunk 2077 už překonal třetího Zaklínače. Hry se prodalo 25 milionů kopií, jejího rozšíření už 3 miliony.

Hlavní tváří Cyberpunku pak byl herec Keanu Reeves, jehož v datadisku Phantom Liberty doplnil taky Idris Elba. Oba pak mají k látce zjevně vřelý vztah, a tak není vyloučeno, že by se jeden z nich, nebo klidně oba, mohli v budoucnu objevit i v oné adaptaci. To by pro fanoušky jistě bylo splněným snem.

Zdroj: The Verge, IGN

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný