23. srpna 2023 13:31
Adam Vala

Tohle že je hvězda Transformers? Slavný herec šokoval oholenou hlavou, šedinami a kily navíc

Mladá hvězda Transformers se změnila k nepoznání. Herce byste na ulici nejspíš nepoznali.

Shiovi LaBeoufovi bylo pouhých 20 let, když začal natáčet první Transformers. Nyní o 17 let později je herci 37, robotí sérii již dávno opustil, aby se mohl věnovat serióznější kinematografii. Zároveň s tím se ale kdysi nadějná filmová hvězda nevyhnula řadě kontroverzí od problémů na place či hádek s ostatními herci přes bizarní filmový maraton až po obvinění z fyzického násilí na svých bývalých partnerkách.

Z LaBeoufa se tak stala v Hollywoodu zvláštní figura, která není úplně mimo oběh, ale zároveň s ním chtějí pracovat opravdu jen ti nejodvážnější. Každopádně herec se po delší době opět objevil na veřejnosti, a to shodou okolností v ten samý den, co se jeho bývalá partnerka Margaret Qualley provdala za hudebníka Jacka Antonoffa. Qualley se s LaBeoufem údajně rozešla krátce poté, co ho bývalá partnerka FKA Twigs obvinila z napadení.

Každopádně pokud jste nějakou dobu kdysi sympatického mladíčka nikde neviděli, asi by vás jeho současný vzhled docela překvapil. Herec se o víkendu ukázal s oholenou hlavou, prošedivělými vousy a viditelnými kily navrch. Těžko říct, jestli je to součástí Shiovy nové vizáže, nebo přibral kvůli roli – má se koneckonců objevit v policejním thrilleru Mace. Jak šel s hercem čas, zjistíte v naší galerii.

Zdroj: Daily Mail

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný