15. ledna 2024 12:15

Zemřel herec z filmu Adama Sandlera. Proslavila ho legendární zábavná scéna

Nemůžu uvěřit, že odešel, kondoloval slavný herecký kolega na sociálních sítích.

Ve věku padesáti let zemřel v kalifornském Del Mar herec Alec Musser, který se objevil třeba v seriálech All My Children, Zoufalé manželky nebo měl památnou scénu v komedii Machři, kterou napsal a v hlavní roli se objevil Adam Sandler. Právě on na něj zavzpomínal na Instagramu.

„Zamiloval jsem si ho. Nemůžu uvěřit, že odešel. Takový úžasný, vtipný a dobrý člověk. Myslím na Aleca Mussera i jeho rodinu a posílám jim všechnu svou lásku. Byl to skutečný miláček,“ napsal Sandler a přidal právě fotku z filmu Machři, v němž Musser dostal roli popsanou jako Hřebec z aquaparku.

Zatímco tátové s dětmi vyrazili na vodní atrakce, užívá si v něm čtveřice dam (Salma Hayek, Maya Rudolph, Maria Bello a Joyce Van Patten) chvilku klidu. Brzy je však zaujme nabušený boreček pózující a pokukující jejich směrem, který se k nim nakonec vydá, což ve skupince vzbudí značné vzrušení. To však rychle ovadne, když spustí pisklavým hlasem: „Jak je, dámy? Jsem ze Sascatchatoon, to je na severu v Kanadě...“ Odpovědí mu je však jen smích. „Všechno měl na steroidech, až na hlas,“ odvětí jedna z nich poté, co zhrzený sameček odkráčí.

Nejvíce do povědomí amerických diváků Musser vstoupil mezi lety 2005 a 2007 rolí Del Henryho v legendární soap opeře All My Children (1970 - 2011). Musserovo úmrtí oznámila jeho snoubenka Paige Press, konkrétní příčinu neuvedla.

Zdroj: Deadline, Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný