27. července 2023 13:10

Wesley Snipes se vrací jako Blade? Má se objevit v očekávané marvelovce

Jeden z nejzajímavějších komiksových hrdinů by se měl dočkat nečekaného návratu.

Jak už dobře víme, třetí díl Deadpoola si bude pohrávat s mnohovesmíry, což umožní propojení světa X-Menů se světem superhrdinů marvelovského filmového univerza. Kromě potvrzeného Wolverina (Hugh Jackman), Elektry (Jennifer Garner) nebo mnoha dalších spekulovaných hrdinů nově koluje informace, že se v něm objeví taky Blade v podání Wesleyho Snipese.

Podle zdrojů magazínu Geekosity by si měl Wesley Snipes zopakovat svou nejpopulárnější roli zabijáka upírů, kterým byl ve třech filmech mezi lety 1998 a 2004. Opět se tak setká se svým hereckým kolegou Ryanem Reynoldsem, který však tentokrát bude za hlavní hvězdu. Třetí Blade s podtitulem Trinity totiž znamenal pro Reynoldse debut ve filmu podle Marvel komiksu – jeho postavou byl Hannibal King.

Pokud se spekulace nakonec potvrdí, bude to znamenat zajímavý paradox, který však ve filmech s mnohovesmíry nemusí být nevysvětlitelný... nebo se dá přejít hláškou či vtipem. Nutno však připomenout, že Snipesovo účinkování v chystaném Deadpoolovi mezitím zpochybnily jiné zdroje.

Důvodem má mimo jiné být, že Ryan Reynolds i Halle Berry (jež se má ve filmu jako Storm taky objevit) mají se Snipesem špatné zkušenosti z minulých natáčení. Reynolds právě z placu třetího Bladea, kde se Snipes choval, kulantně řečeno, hodně výstředně. „Moje osobnost je pravým opakem té Wesleyho. Nikdy jsem nepotkal Wesleyho, vždycky to byl jen Blade. On je zkrátka metodickým druhem herce,“ popsal Reynolds napětí na place Blade: Trinity magazínu IGN.

Natáčení Deadpoola 3 mezitím zastavila velká stávka hollywoodských herců a scenáristů a bohužel se dá očekávat, že nestihne premiéru plánovanou na 2. května 2024.

Zdroj: Geekosity, FandomWire

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný