26. července 2023 11:10

První trailer nového Vymítače ďábla ukazuje děsivý návrat pekelného teroru

Český trailer hororu Vymítač ďábla: Znamení víry

Peklo bude úřadovat už letos na podzim, kdy se vrátí jeden z nejslavnějších filmových příběhů.

Nový horor Vymítač ďábla: Znamení víry přichází s nápadem hned dvojitého ďábelského vtělení. Navíc chce navazovat přímo na legendární originál z roku 1973, který svou temnou a poctivě budovanou atmosférou stále neztratil nic na děsivosti. Film od režiséra Davida Gordona Greena (nová trilogie Halloween) bude podle traileru přímočařejší a taky by na něj měly navazovat další dva filmy.

Trailer zápletku naznačuje dost jasně. Ztratí se dvě mladé dívky, které se objeví po třech dnech, nic si nepamatují, a jejich okolí začíná zjišťovat, že s nimi něco není v pořádku. Nakonec vyhledají pomoc z nejpovolanějších, starou dámu Chris MacNeil – tedy matku ďáblem posedlé holčičky z původního filmu, jíž se znovu ujala herečka Ellen Burstyn. Jen ta tuší, jak velkému riziku čelí nejen obě dívky, ale také kdokoli, koho vystaví moci pekla...

Kromě Ellen Burstyn uvidíme v hlavní rolích Leslieho Odoma Jr., Jennifer Nettles nebo Annu Dowd. Ďábelskou entitou posedlé dívky ztvární Lidya Jewett a Olivia Marcum. Do českých kin očekávaný horor vstoupí 12. října.

Zdroj: Collider

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný