3. června 2024 16:20

Venom 3 s Tomem Hardym má první trailer. Je v něm i tancování a šílený symbiotický kůň

Český trailer filmu Venom - Poslední tanec.mp4

Tom Hardy je připraven se naposledy pustit do pořádně nebezpečného tance smrti.

Třetí Venom dostal podtitul Poslední tanec, aby nebylo pochyb, že Toma Hardyho uvidíme v roli antihrdiny Eddieho Brocka opravdu naposledy. První český trailer představuje pořádně divokou naháněčku, která se bude odehrávat i mimo zemskou atmosféru, a symbiont si při ní i hlasitě zařehtá.

Do režijní židle tentokrát usedne Kelly Marcel, která se dosud podílela na scénářích k oběma předchozím filmům. Od druhého dílu jí s psaním pomáhá i samotný Hardy, který tak postupně získává větší kontrolu nad výsledným produktem. Uvidíme, zda napotřetí bude výsledkem film, který by mohl narušit diskutabilní kvalitu spider-manovských spin-offů od studia Sony. Ty zahrnují kromě Venomů ještě snímky Morbius, Madam Web a Lovec Kraven. Poslední z nich měl jít do kin už v létě, ale nakonec byl odložen na 12. prosince 2024.

Po boku Hardyho se v dalších rolích představí Juno Temple (Ted Lasso, Fargo), Chiwetel Ejiofor (12 let v řetězech, Láska nebeská) nebo Clark Backo (Letterkenny). Uvidíme, zda se Venomovi podaří zopakovat nečekaný kasovní úspěch předchozích filmů. Jednička utržila 856 a dvojka 506 milionů dolarů.

Venom rozjede svůj Poslední tanec v českých kinech od 24. října 2024.

Zdroj: Screen Rant, The Hollywood Reporter

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný