20. června 2023 08:20

Další Spider-Manův protivník má vlastní film. V prvním traileru Kravena se ukusují nosy

Red band trailer komiksového filmu Lovec Kraven

Jakmile se ocitnete na seznamu jeho kořistí, můžete se začít modlit, aby smrt nebyla pomalá.

Spidermanovské univerzum se letos na podzim rozroste o nového (anti)hrdinu. Bude jím Lovec Kraven v podání Aarona Taylor-Johnsona (Kick-Ass, Bullet Train), který už si zahrál v marvelovkách Quicksilvera. Tentokrát se stane zabijákem se zvířecími instinkty ve čtvrtém filmu ze „Sony's Spider-Man Universe“, kam patří Venom, Venom 2 a Morbius. A půjde o první přírůstek s dospělým eRkovým ratingem.

V ostřejší červené verzi traileru se můžeme přesvědčit, že film opravdu nebude šetřit brutalitou. A o čem že bude? Zpočátku o hrůzném zážitku z dětství, kdy psychopatický otec (Russell Crowe) vystaví svého syna zkoušce odolnosti, jež ho takřka připraví o život. Sergej Kravinoff (aka Kraven) při ní ale získá superschopnosti a rozhodne se dokázat, že je tím nejlepším lovcem na světě... lovcem lidí.

V dalších rolích na plátně uvidíme Adrianu DeBose, Christophera Abbotta nebo Alessandra Nivolu. Režíruje J. C. Chandor (Trojí hranice, Den před krizí) a o výsledku se v českých kinech přesvědčíme od 5. října 2023.

Zdroj: Comic Book Movie

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný