4. září 2024 13:00

Hororový hit se vrací s pořádně mrazivým trailerem, při kterém tuhne úsměv

Český trailer hororu Úsměv 2.

V mysli se jí zabydlela smrtící nákaza a situaci určitě nepomáhá, že jako světová hvězda čelí neustálému tlaku okolí...

První díl hororu Úsměv se před dvěma lety stal solidním hitem s tržbami 217 milionů dolarů při skromném rozpočtu 17 milionů. Jeho talentovaný režisér i scenárista Parker Finn tak logicky dostal možnost vytvořit pokračování, které děsivý řetězec sebevražd psychoticky se usmívajících lidí zavádí do nových souvislostí.

Čtěte také: Nejlepší horory 2023: Chcete se bát? Pusťte si nový Vřískot nebo Medvídka Pú

Hlavní hrdinkou bude tentokrát slavná popová zpěvačka Sky Riley v podání Naomi Scott (Aladin, Charlieho andílci, Anatomie skandálu), která je svědkyní toho, jak si její kamarád (Lukas Cage) před jejími zraky vezme život a ona sama začíná propadat šílenství. Pak se objeví muž, který jí tvrdí, že aby byla schopná zlomit kletbu, bude muset sama zemřít...

Těšit bychom se opět měli na napínání i lekačky, ale rovněž na nezvykle hutnou práci s psychologií hrdinky vycházející z její minulosti i životních návyků, z nichž nebývá snadné vystoupit. Roli Joela si zopakuje Kyle Gallner (Vřískot), uvidíme také Rosemarie DeWitt (Schodiště, Banda) nebo Dylan Gelulu (To se mi snad zdá, Nezdolná Kimmy Schmidt).

Úsměv 2 uvidíme v českých kinech od 17. října 2024.

Zdroj: Dark Horizons, Screen Rant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický