5. října 2023 16:15
Adam Vala

Jason Statham jako zabijácký včelař, který za sebou nechává jen těla. Trailer nového akčňáku ví, co chceme vidět

První trailer filmu The Beekeeper

Jason Statham v traileru na nový akční film The Beekeeper ukazuje, jak moc hořlavý je med.

Režisér prvního Sebevražedného oddílu David Ayer nezaznamenal se svými posledními snímky příliš velký úspěch. Hollywood naštěstí bude vždycky otevřený zručným řemeslníkům, kteří už v něm mají nějaké to jméno, v zásadě tak stačilo brnknout nějaké akční hvězdě – v tomhle případě Jasonu Stathamovi – najít nějaký menší, přímočarý scénář – v tomhle případě od Kurta Wimmera (remake Total Recall, čtyřka Postradatelných) – a hned měl o práci postaráno.

Vzniklo tedy nové akční béčko The Beekeeper, v němž si Statham zahrál včelaře/tajného agenta, jenž se mstí za smrt staré paní, která k němu byla jednou milá. Přitom však odhalí rozmáchlou konspiraci v samotném srdci korporátní Ameriky, kterou se následně i s hlavním záporákem Jeremym Ironsem rozhodne celou spálit. A proč toho víme tolik? Protože nám první trailer víceméně prozradil všechny zásadní dějové zákruty.

Je to už takový dnešní neduh, ukázka na Beekeepera ale díkybohu baví i navzdory odhalení celého děje. Statham je v ní totiž zase jednou za cool drsňáka, který si za pomoci rychlých rukou (a ještě rychlejšího střihu) poradí s celou zásahovkou FBI, případně uváže nějakého zmetka k autu a pak ho nechá rozjet z mostu. Prostě samé hezké věci. Tak snad si Ayer tentokrát vybral o něco lepší formu než posledně a my se v kinech zkraje příštího roku dočkáme příjemného zážitku.

Zdroj: GeekTyrant

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný