19. října 2024 07:25

Sydney Sweeney šokuje novou fotkou. Kvůli roli se z ní stala nabušená boxerka

Herečka novým snímkem rázně vykročí ze škatulky sex bomby.

Jen několik dní, co unikly první fotky z natáčení (viz galerie), zveřejnila Sydney Sweeney na svém Instagramu dvojici oficiálních snímků. Ukazuje na nich svalnaté paže, které si dřinou ve fitku vypracovala kvůli roli v dosud nepojmenovaném snímku, v němž se v těchto dnech před kamerami prohání jako nejslavnější americká boxerka Christy Martin.

„Posledních několik měsíců jsem byla ponořena do tréninku, abych oživila příběh neuvěřitelné ženy – skutečné šampionky, která bojovala v ringu i mimo něj. Její cesta je svědectvím o houževnatosti, síle i naději a já jsem poctěna, že mohu vstoupit do její role a podělit se o její příběh. Více již brzy. CHRISTY MARTIN,“ napsala v příspěvku.

Sedmadvacetiletá herečka známá ze seriálů Euforie, Bílý lotos nebo filmů Tenkrát v Hollywoodu, S tebou nikdy či Neposkvrněná, dokazuje, že se umí poctivě transformovat a je skutečně podobná šampionce v době, kdy drtila v ringu své soupeřky a doprovázela to okouzlujícím úsměvem.

Čtěte také: Zendaya protestuje. Třetí série Euforie jí chce provést něco šíleného

Christy Martin se v devadesátých letech stala legendou boxu, což potvrdilo v roce 2020 její přijetí do mezinárodní boxerské síně slávy jako první ženy v dějinách. Kromě mnoha památných zápasů i světového titulu v superlehké váze v roce 2010 přežila pokus o vraždu od svého manžela Jamese Martina, za který byl později odsouzen ke 25 letům vězení. O všem vznikl už díl sportovně dokumentární série Untold s podtitulem Smlouva s ďáblem.

Chystanou hranou verzi režíruje David Michôd (Král, Hlava 22, War Machine). Do dalších rolí obsadil Bena Fostera jako manžela Jamese Martina, Merritt Wever, Katy O’Brien, Ethana Embryho nebo Jess Gabor.

Sydney Sweeney sice může působit křehce, ale od 12 do 19 let zápasila a dělala kickbox. „Nemohla jsem se dočkat, až se vrátím do ringu, budu pořádně trénovat a proměním své tělo... Příběh Christy není lehký. Legitimizovala ženský box, ale také překonala genderové stereotypy a bojovala s emocionálním, fyzickým i finančním zneužíváním,“ přiblížila Sweeney.

Zdroj: Variety, Geek Tyrant

Video: trailer syrového boxerského dramatu Day of the Fight

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Zábavný / Publicistický