4. října 2023 14:00

Vrátí se Mel Gibson jako Šílený Max? Tady je jeho nejnovější odpověď

Slavný herec ještě nemusel říct ve slavné postapokalyptické sérii poslední slovo.

Jde pro něho o zcela zásadní roli, která mu otevřela dveře do Hollywoodu, takže není divu, že spoustu fanoušků zajímá, zda se do ní ještě jednou nevrátí. Mel Gibson byl poprvé Šíleným Maxem v roce 1979 a s režisérem a tvůrcem celého světa Georgem Millerem pak natočil ještě dvojku s podtitulem Bojovník silnic (1981) a trojku Dóm hromů (1985). U fenomenálního znovuzrození Zběsilá cesta (2015) však chyběl a nahradil ho Tom Hardy.

Jenže pro Gibsona ještě nemusí být všem dnům konec, jak plyne z jeho aktuálního rozhovoru pro The New Indian Express: „Mluvil jsem s Georgem Millerem o tom, že bych se znovu zapojil, ale teď už si na to přijdu trochu starý.“ Naráží tím na skutečnost, že příštím filmem série je spin-off Furiosa – origin příběh stejnojmenné postavy ze čtyřky. Charlize Theron v roli nahradí Anya Taylor-Joy, mladšího Immortan Joea se pak chopí Chris Hemsworth. Na premiéru se můžeme těšit už 23. května 2023.

Po zmíněném prequelu však má následovat pátý díl s anglickým názvem Mad Max: The Wasteland. Právě v něm bychom se mohli dočkat dalšího časového posunu nebo vyprávění ve dvou rovinách. To by nabídlo ideální příležitost pro návrat Mela Gibsona třeba i v tandemu s Tomem Hardym, abychom si užili mladší i starší podobu ikonického pouštního hrdiny.

Zdroj: ScreenRant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný