29. října 2023 06:00

V Rychle a zběsile měla být legendární akční hvězda. Vin Diesel ale řekl ne

Populární akční sérii mohla ozvláštnit trocha akční krve nefalšované legendy.

Za vším hledej Vina Diesela. Alespoň v případě populární akční série Rychle a zběsile to rozhodně platí. Když filmové studio Universal přišlo s návrhem, že by do ní chtělo přivítat belgického mistra kopů a roznožek Jeana-Claudea Van Damma, byl to právě Diesel, který se postavil proti...

V aktuálním rozhovoru pro The Telegraph to prozradil sám třiašedesátiletý Van Damme. „Měli o mě zájem z Rychle a zběsile, ale Vin Diesel prostě řekl: Ne, já ho nechci,“ popsal akční veterán a dodal, že z toho důvodu nakonec nedošlo ani na casting, jelikož přes Dieselův nesouhlas zkrátka nejede vlak.

Není jasné, o jaký konkrétní díl se mělo jednat, ale fanoušci si rozhodně zvládnou představit, jak by Van Damme zapadl do stále se rozrůstající rodiny Doma Toretta... nebo by figuroval spíše jako její nepřítel? Všichni víme, že v Rychle a zběsile se tyhle tábory často míchají dohromady.

Čtěte také: Proč režisér Rychle a zběsile 10 utekl od roztočeného filmu? Na veřejnost unikly detaily o hádkách na place

Jaká mohla být motivace za odmítnutím Van Damma? Není žádným tajemstvím, že má ve filmové branží pověst trochu problematické osobnosti, což však trápí i Diesela, jehož ego už způsobilo nejednu krizi ve štábu. Rychle a zběsile taky cílí na mladší diváky, kteří už k borcovi známém pod zkratkou JCVD jednoduše nemají takový vztah.

Umíte si ho v Rychle a zběsile představit? A v jaké roli?

Zdroj: The Telegraph

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný