26. dubna 2024 10:50

Russell Crowe znovu vymítačem. V traileru nového hororu se však chytne do pasti

Russell Crowe v traileru hororu The Exorcism

Některé role dokážou hercům pořádně zamotat hlavu, ukazuje čerstvý hororový trailer.

Není to dávno, co se Russell Crowe postavil ďáblu ve snímku Papežův vymítač (2023), a máme ho tu znovu ve snímku The Exorcism neboli Vymítání. Jenže tentokrát jsou věci trochu komplikovanější, protože vymítačské téma dostane dráždivou meta rovinu.

Příběh vypráví o problémovém herci Anthony Millerovi (Crowe), který dostane roli exorcisty v hororovém filmu, jenže potíže začíná mít nejen před kamerou, ale také v soukromí. Jeho odcizená dcera Lee (Ryan Simpkins) začíná pochybovat, zda sklouzává do svých starých závislostí, nebo nad ním začínají vítězit ještě daleko děsivější démoni. Trailer nenechává moc prostoru pro představivost, když ukáže, jak se posedlý ďáblem zlomí v zádech.

Režie snímku s původním názvem The Georgetown Project se ujal Joshua John Miller, tvůrce seriálu Královna jihu, který je rovněž spoluautorem scénáře. Do dalších rolí obsadil Sama Worthingtona, Samanthu Mathis, Adama Goldberga nebo Davida Hydea Pierceho coby otce Conora.

Mohlo by vás zajímat: Pravěká vykrádačka Predátora se skvělými recenzemi už je ke zhlédnutí online. Pusťte si trailer

Russell Crowe se nestává pouze specialistou na držení kříže a odolávání pekelným silám. Práce se rozhodně neštítí. Nedávno se objevil v drsné krimi Sleeping Dogs, akční řežbě z džungle Land of Bad a ještě letos bude třeba slavným malířem ve snímku Rothko a objeví se i v komiksovce Lovec Kraven.

Zdroj: Variety, Deadline

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný