3. října 2023 15:35
Adam Vala

Robert Pattinson prozradil, čeho se bojí ze všeho nejvíc

Čeho se hvězda Batmana, Stmívání a Harryho Pottera v životě bojí nejvíc? Robert Pattinson v novém rozhovoru promluvil na téma strachu.

Ačkoliv byste to do řady herců jistě nikdy neřekli, i tak slavní lidé, kteří jsou objektivně atraktivní a mají miliony fanoušků, dokážou mít občas strach z toho, že je ostatní nebudou mít rádi. Příkladem budiž čerstvě třeba Robert Pattinson.

Britský sympaťák teď v rozhovoru pro IndieWire prozradil, z čeho má v životě největší hrůzu. A rozhodně to není smrt, že ho někdo unese ani že vypukne třetí světová. Ne, 37letý představitel Batmana nebo Edwarda ze Stmívání se bojí, že bude před kamerou vypadat blbě a lidé si z něj budou dělat srandu.

Tahle úplně běžná tréma, kterou pociťují lidé předtím, než někde veřejně vystoupí, se tak zjevně nevyhýbá ani lidem, pro které je to de facto náplní práce. Pattinson to nicméně přece jen zkusil vysvětlit o něco hlouběji.

„Mám opravdu úzkostlivý strach z pocitu ponížení. Když nevyjde film, může to být dáno mnoha důvody, většinou ale lidi uvidí jen vás, o vás budou říkat špatné věci, vy budete všem pro smích. Tohle mě děsí,“ uvedl herec, který se příští rok objeví například v nové ambiciózní sci-fi Mickey 17 od režiséra Parazita.

Každopádně je zajímavé slyšet Pattinsona mluvit o ponížení, jako by na takové reakce po účasti v sérii Stmívání nebyl dávno zvyklý. Od té doby navíc ušel obrovský kus cesty a začal hrát v daleko lepších, váženějších filmech. Dnes je naopak paradoxně vnímán jako jeden z nejzajímavějších herců své generace, alespoň z našeho pohledu se tak Robert nemá čeho bát. Pokud ho to ale udržuje skromným, kdo jsme my, abychom mu v tom bránili…

Zdroj: The Playlist, IndieWire

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný