6. listopadu 2023 11:56

Putin řádí v traileru nového hraného filmu jako šílenec pohlcený vlastní mocí

První trailer chystaného filmu Putin

Novinka zobrazuje Putina jako nezvladatelný živel v čele vlastní zločinecké organizace.

Venku je první trailer na chystaný hraný film Putin od polského hitmakera Patryka Vegy, který proslul jako režisér energických a šokujících příběhů z podsvětí (série Pitbull, Kobiety mafii). A přesně v tom duchu pojal svou novinku mířící do mezinárodní distribuce. Premiéry v Rusku se však s jistotou nedočká.

Rychlá mozaika prostříhaná útržky z válek ukazuje hned v prvním záběru Vladimira Putina v choulostivé situaci na podlaze nemocnice, ale zejména jako chladnokrevného manipulátora, který se neštítí vydírat svého prezidentského předchůdce Borise Jelcina, manipulovat volby nebo objednávat vraždy. Spíše než státníka tak připomíná šéfa mafie.

Součástí politického thrilleru bude dle klipu i zpackaná protiteroristická operace v moskevském divadle na Dubrovce, při níž zemřelo 130 rukojmích a dosud kolem ní panuje řada nejasností. Z Putinova soukromí nebude podle všeho chybět ani jeho milostný poměr s gymnastkou Alinou Kabajevovou s níž má mít čtyři děti.

Čtěte také: South Park jasně vysvětlil, proč Vladimir Putin válčí a vyhrožuje jadernými zbraněmi

Mezinárodní distributor Kinostar prozatím nezveřejnil další informace o tvůrcích a obsazení ani odhadované datum premiéry. Zaujme fyzická podoba představitele hlavní role se skutečným Putinem. Zdá se, že si tvůrci pomáhali kromě masek i digitálními triky či upravenými archivními záběry.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický