26. října 2024 17:10
Martin Kolář

Nový Predátor ve stylu Assassin’s Creed? Uniklé detaily vysvětlují, proč film dostaneme tak brzy

Příští rok nafasujeme hned dva filmy s Predátorem, a to od stejného režiséra. Jak je to možné?

Dan Trachtenberg se opravdu naplno ponořil do světa Predátora. Po úspěchu Kořisti, která v roce 2022 ovládla streamovací službu Hulu, letos vrhnul na další separátní film, jenž nese název Predator: Badlands. Sci-fi za 100 milionů dolarů, v níž hraje Elle Fanning, už je natočená a půjde do kin 7. listopadu 2025. Ještě před ní ale od Trachtenberga dostaneme dalšího Predátora, a teď konečně víme, jak je to možné.

Čtěte také: Začalo natáčení nového Predátora. Přinese příběh dvou sester z budoucnosti

Chvíli před natáčením Badlands totiž v tichosti vznikl predátoří animák, který se údajně skládá ze tří separátních příběhů. V prvním Predátor změří síly s piráty a ve druhém se samuraji, třetí příběh se zatím nepovedlo ututlat. Trachtenberg ale jistě brzy prozradí, co do filmu inspirovaného sérií Assassin’s Creed vměstnal, a zda půjde o anime (viz aktuální odbočky Terminátora nebo Pána prstenů), anebo třeba o dynamický akční nářez ve stylu posledních Spider-Manů.

Asi není potřeba zdůrazňovat, co by fanoušci výrazně preferovali. Predátor má jedinečnou šanci zabodovat i v drsném animovaném pojetí a byla by velká škoda, kdyby ji podobně jako Terminátor promarnil ve vodách chabého průměru, na který se podívá jen pár lidí…

Zdroj: Dark Horizons, Gizmodo

Video: Trailer filmu Predátor: Kořist

Martin Kolář

Externí redaktor Prima COOL a Prima ZOOM

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Zábavný / Publicistický