31. srpna 2024 08:00

Začalo natáčení nového Predátora. Přinese příběh dvou sester z budoucnosti

Lovec z vesmíru tentokrát otestuje rodinné vazby dvou velice odlišných sester.

Predátor dostane po úspěšném snímku Predátor: Kořist (2022) další samostatný příběh ve sci-fi snímku z blízké budoucnosti, který má prozatím podtitul Badlands (Pustina) a začal se natáčet na Novém Zélandě. Stojí za ním tvůrce Kořisti, režisér Dan Trachtenberg (Ulice Cloverfield 10), kterému se scénářem opět pomáhal Patrick Aison (Městečko Pines, Jack Ryan).

Víme, že se hlavní role chopí talentovaná Elle Fanning (Veliká, Zloba: Královna černé magie) a podle informací o castingu a synopsi filmu získaných portálem AVP Galaxy se dá usoudit, že půjde dokonce o dvojroli. Film se totiž bude točit kolem sester dvojčat, které se jmenují Thia a Tessa.

První z nich strávila většinu času v laboratoři, je neuvěřitelně chytrá, vtipná, zvídavá i nezlomná. Nemá však moc zkušeností z terénu, což se objevuje naivitou v některých situacích. Druhá Tessa, je naopak praktická, přímočará a militantní. Nedovolí, aby se jí cokoli nebo kdokoli postavil do cesty, dokonce ani její dvojče. Setkání s Predátorem prověří, nakolik jsou schopné spolupracovat.

Čtěte také: Stallone začíná točit Cliffhangera 2. Film dostal novou hrdinku i režiséra

Štáb už natáčel u měst Rotorua, Te Kūiti a v zátoce u Helensville na Severním ostrově, prozatím se tak vyhnul nejslavnějším lokalitám, které proslavila třeba filmová trilogie Pán prstenů. Kromě Badlands se oficiálně chystá rovněž pokračování Kořisti, kde jako indiánskou lovkyni Naru uvidíme opět Amber Midthunder.

Zdroj: AVP Galaxy, Geek Tyrant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický