5. ledna 2024 14:30

Populární gangsterský seriál potvrdil velký návrat v nejsilnější sestavě

Tvůrce seriálu rozhodně nezahálí a chystá se dát fanouškům další výživnou kapitolu.

Oceňovaný seriál Gangy z Birminghamu (Peaky Blinders) se sice uzavřel šestou sezónou, ale jeho tvůrce Steven Knight dříve přislíbil, že chce v příběhu pokračovat, ale jinou formou. Magazínu RadioTimes nedávno potvrdil, že skutečně půjde o celovečerní film, jak už dříve naznačoval. Momentálně dokončuje scénář, aby se nejpozději do poloviny roku 2024 mohlo začít natáčet.

„Dotahuji poslední pasáže. Prostě si sednu ke klávesnici a začnu. Je to pro mě trochu jako snění. Ty věci přicházejí a pak si je po sobě přečtete a říkáte si: To je docela dobré, ale kde se to vzalo?“ popsal scenárista a tvůrce, který je podepsaný taky pod seriály Pluk mizerů nebo filmy Východní přísliby či Spojenci.

Celovečerní film by neměl mít problém dát dohromady největší herecké hvězdy včetně Ciliana Murphyho, který nedávno v rozhovoru s Margot Robbie prohlásil, že možnost vrátit se do světa Peaky Blinders uvítá s otevřenou náručí.

Problém bude jen s postavou Polly, jelikož její herecká představitelka Helen McCrory v roce 2021 podlehla rakovině prsu a musel se tak přepisovat a přetáčet zbytek šesté sezóny. Netflix podle zákulisních informací přesto chystá seriálový spin-off věnovaný právě Polly, jejíž role bude přeobsazena.

Čtěte také: Mafia 4 oficiálně potvrzena: Co všechno o ní teď víme?

Dodejme, že film se má odehrávat během 2. světové války a Knight naznačil, že se sice bude držet duchu seriálu, ale fanoušci přesto mají čekat něco nečekaného.

Zdroj: RadioTimes, MovieWeb

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný