22. února 2024 13:30

Nový horor slibuje pořádný velikonoční masakr. Trailer ukazuje nástupce šíleného Medvídka Pú

Trailer k filmu Peter Rabid

Béčkovým slasherům není nikdy konec, a béčkovým slasherům se sváteční tematikou už vůbec ne. Tentokrát jsou časem hrůzy Velikonoce, a třebaže se krví nezbarví žádná pomlázka, potoky červené tekutiny prolije velikonoční zajíc.

Film sleduje partu přátel, kteří pořádají školní sraz v luxusní vile. Oslavu zkomplikuje šílenec v masce králíčka a jeho neméně vyšinutá sestra. V traileru uvidíme spoustu podřezaných hrdel, útěk tmou a podivný nedůraz na kvalitu.

Čtěte také: Nejlepší horory 2023: Chcete se bát? Pusťte si nový Vřískot nebo Medvídka Pú

Lacinost jako zbraň

Peter Rabid je totiž nízkorozpočtovým hororem jako hrom, což lehce poznáte z kvality obrazu, zvuku a efektů. Slasheru obvykle bohatě stačí praktické efekty, upoutávka však slibuje výbuch auta, který vznikal tou nejlevnější možnou technikou. Nicméně ta do očí bijící lacinost je určitou součástí kouzla, které dělá podobné filmy tak výraznými a zábavnými. Otázka je, zda se podaří navázat na takovou míru zábavné bizarnosti, jakou nastavil hororový Medvídek Pú: Krev a med.

Režíruje S.J. Evans (Dead of the Nite), za scénář je zodpovědný Adam Stephen Kelly (Kill Kane). Ve filmu se objeví Guy Henry, známý z Harryho Pottera nebo jako Moff Tarkin ze Rogue One: Star Wars Story, Jeanine Nerissa Sothcott a Johnny Palmiero. Většinu z nich asi nebudete znát, to vás ale trápit nemusí, protože české premiéry se zřejmě nedočkáme.

Zdroje: Bloody Disgusting/YouTube

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný