16. října 2024 11:42

Brutální opička v traileru nového hororu přináší záplavu smrti a černého humoru

Nový trailer hororu Opice

Zpracování povídky od slavného Stephena Kinga se chopilo jedno z nejžhavějších jmen v Hollywoodu.

Horor Opice dorazí i do českých kinosálů, a podle čerstvého traileru se máme na co těšit. Režii i adaptaci kingovské knižní předlohy si vzal na starost Osgood "Oz" Perkins, který nedávno zaujal dusivým satanistickým thrillerem Longlegs s Nicolasem Cageem nebo pohádkově laděným napínákem Mařenka a Jeníček v lese hrůzy. Tentokrát horor namíchá s hodně černou a morbidně hravou komedií.

Příběh se točí okolo dvojčat Hala a Billa, které oba hraje Theo James (v mladší verzi Christian Convery), jejichž život zásadně poznamená, když objeví na půdě podivnou hračku opičky. Ačkoli se cesty bratrů později rozejdou, nemohou se zbavit smrtící kletby, která vhání všechny okolo do náruče smrti, často v dost nečekaných a bizarních situacích.

„Je to komedie o smrti, postavená okolo faktu, že všichni jednou zemřeme. Přišlo mi, že natočit bláznivou komedii ve stylu Gremlins nebo Amerického vlkodlaka v Londýně bude pro daný námět lepší než něco vážného,“ popsal Perkins magazínu The Wrap.

Produkce patřila hororovému velikánu Jamesi Wanovi (V zajetí démonů, Insidious) a v dalších rolích uvidíme Tatianu Maslany, Elijaha Wooda, Colina O'Briena nebo Rohana Campbella.

Opice bude v českých kinech řádit od 20. února 2025.

Zdroj: Screen Rant, The Wrap

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Zábavný / Publicistický