5. června 2024 12:10

Nový Predátor dostal hlavní hrdinku. Porve se s ním slavná křehká blondýnka

Chystaná novinka z predátorského univerza chystá proti nelítostnému monstru vrhnout herečku, která umí klamat tělem.

Už nějaký čas je oficiálně známo, že režisér Dan Trachtenberg, který stojí za kladně přijatým snímkem Predátor: Kořist (2022), chystá další samostatný filmový spin-off s Predátorem. Bude se jmenovat Badlands a prestižní magazín Deadline čerstvě zveřejnil, že se v něm lovci z vesmíru postaví šestadvacetiletá herečka Elle Fanning, která patří mezi fanynky série a sama si prý vyžádala setkání s režisérem.

Rodačka z města Conyers poblíž Atlanty ve státě Georgia byla obsazována od útlého dětství. Má tedy za sebou úctyhodnou kariéru čítající filmy jako Podivuhodný případ Benjamina Buttona, Super 8, Zloba - Královna černé magie, The Neon Demon, Mary Shelleyová, Deštivý den v New Yorku nebo Neprožité životy. Pro svůj jemný vzhled bývala často vybírána do rolí princezen či éterických žen, z čehož však nedávno vystoupila rolí v drsně sarkastickém seriálu Veliká, za který byla třikrát nominována na Zlatý glóbus.

O příběhu a zasazení snímku Badlands zatím nejsou známé žádné informace. Trachtenberg chce však evidentně zopakovat postup, kdy se mimozemskému monstru postaví zdánlivě zranitelná postava, nikoliv cvičený zabiják. Všechno ale nakonec může být ještě o něco zamotanější.

Čtěte také: Jak měl vypadat Spider-Man od Jamese Camerona? Fanoušek objevil unikátní obrázek

Kromě Badlands má být v přípravách také pokračování Kořisti s Amber Midthunder jako indiánskou lovkyní Naru. Film zatím nemá režiséra, ale pokud vznikne, šlo by o prvního Predátora, který by byl pokračováním příběhu s navrátivšími se herci.

Zdroj: Deadline, The Playlist

Video: Trailer filmu Predátor: Kořist

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický