30. srpna 2023 15:15

Meg Ryan se vrací v nové romantice. První fotky ukazují, že zase vypadá jako dřív

Hvězda řady ikonických romantických filmů se po letech vrací před kameru. Herečka Meg Ryan překvapila mladickým vzezřením.

Jsou filmy magické? Asi záleží, o jakých se budeme bavit. Minimálně čarování s věkem a podobou některých herců ale Hollywoodu nikdo neupře. Nejnovějším důkazem je i slavná herečka Meg Ryan, kterou můžete znát například z takových klasik jako Když Harry potkal Sally, Láska přes internet, Samotář v Seattlu nebo Město andělů.

Právě 61letá hvězda řady nezapomenutelných romantických fláků z 90. let totiž v posledních letech vypadala díky četným plastickým zákrokům a různým botoxovým výplním jako úplně jiný člověk a kupříkladu její nedávná fotka z promítání dokumentu o Michaelu J. Foxovi internet docela vystrašila. O to překvapivější je tak nyní fakt, že se herečka nejen vrací s novým filmem What Happens After, který zároveň i natočila, ale že v něm opět vypadá jako ta žena, do které byl ještě o dvě dekády zpátky zblázněný každý chlap.

Snímek What Happens After každopádně vypráví o páru dvou bývalých milenců, kteří skončí uvíznutí na letišti během jednoho zasněženého večera. Vedle Ryan si pak hlavní roli zahrál ještě sympaťák David Duchovny aka agent Mulder ze seriálových Akta X. V rozhovoru pro magazín Entertainment Weekly, jenž se konal ještě před začátkem herecké stávky, pak Ryan prozradila, že pro svůj nový a teprve druhý režijní počin čerpala inspiraci především z tvorby 40. let minulého století a pak z filmů legendární scenáristky a režisérky Nory Ephron, s níž koneckonců několikrát spolupracovala.

Zajímavostí je, že se Ryan poprvé seznámila s Duchovnym až během setkání na Zoomu. Oba herci se nicméně ihned sblížili, což jejich filmovému páru poskytlo unikátní chemii. Zatímco Ryan má pak se svou postavou zasněné romantičky Willy dost společného, Duchovny prý není vůbec jako přespříliš racionální Bill. Přesto se mu však povedlo do jeho role naplno vžít, takže je vtipný, chytrý, a zároveň neodolatelný. Ryan pak slibuje, že ačkoliv snímek vypráví o starších lidech, pořád bude velmi romantický a sexy.

Zdroj: Entertainment Weekly, Deadline

Ondřej Mrázek

redaktor Prima COOL

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný