4. dubna 2024 15:25

Totální zesměšnění nové marvelovky. Upřímný trailer Madam Web se vysmívá i marnému otevírání Pepsi

Absolutní propadák dostal ještě jednou naloženo u příležitosti online premiéry.

Komiksové filmy zažívají těžkou krizi, za jejíž „vrchol“ by se dal považovat snímek Madam Web s hrozivými recenzemi a ještě horšími tržbami – neutržil totiž celosvětově ani sto milionů dolarů. Slátanina s Dakotou Johnson, Sydney Sweeney a Isabelou Merced v hlavních rolích teď dostala vtipný upřímný trailer od kanálu Screen Junkies. Jelikož se originál pohybuje na hranici parodie, měli to tvůrci vlastně dost jednoduché.

„Od scenáristického dua, jehož tvorba je dobrým argumentem, proč by měla umělá inteligence nahradit lidi,“ začíná video v narážce na předchozí díla Matta Sazama a Burka Sharplesse s šílenostmi jako Morbius, Poslední lovec čarodějnic nebo Drákula: Neznámá legenda. Následně se rozjíždí brutální sestřih trapných dialogů a příkladů děravého scénáře, který by pohromadě neudržely ani sítě tisíců Spider-Manů napříč paralelními světy.

Všímá si také, jak Dakota Johnson svým herectvím takřka dosahuje kvality počítačového převodu z textu na řeč... a hlavně, že jejím hlavním nepřítelem v celém příběhu není zmatený Ezekiel Sims (Tahar Rahim), ale obyčejná plechovka od Pepsi. Kdykoli se ji ve filmu snaží otevřít, těžce selhává... vždy ji však drží logem směrem na kameru!

Čtěte také: Babička hrající Fortnite? 75letá hvězda baví tisíce lidí, její video se slavným youtuberem Hassanem je famózní

V závěru video překvapí, když si všímá jedné povedené scény – Cassandra v něm vysvětluje svým svěřenkyním, jak provést masáž srdce, takže sledování filmu by vlastně mohlo někomu v budoucnu dokonce zachránit život.

Madam Web je nejaktuálnější spider-manovskou odbočkou, kterou si společnost Sony snaží udržet filmová práva na pavoučího superhrdinu, aby se nevrátily do rukou Marvelu, s nímž studio spolupracuje ještě na hlavní linii příběhu s Tomem Hollandem – a díky jeho úspěšnosti inkasuje nemalé peníze. Jenže z odboček mu zatím vydělala jen dvojice Venomů. Morbius i Madam Web skončily jako propadáky, tak by se takový přístup brzy mohl přestat vyplácet. Další komiksový pokus si Sony schovává na srpen 2024, kdy do kin pošle Lovce Kravena s Aaronem Taylorem-Johnsonem v hlavní roli.

Zdroj: CBR, Comic Book Movie

Trailer příští spider-manovské odbočky Lovec Kraven:

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný